Genom att baka brödet själv så slipper man tillsatser och plastförpackningar och familjen kan se fram emot många dagar med nybakat bröd och dessutom spara en slant. Tur har man då dottern i familjen läser till konditor och kommer ibland hem med egenbakade surdegsbröd.
Uppdatering 3 nov 2013: Jag måste ju erkänna att här har vi fallit tillbaka, ungar och make gillar bäst köpebröd och sen tar det tid att baka. Planering är därför ett måste och med en liten hemma prioriteras annat. Tur har man då dottern i familjen läser till konditor och kommer ibland hem med egenbakade surdegsbröd.
Före:
 |
Innehållsförteckning:
Vetemjöl, siktat rågmjöl, vatten, sirap, socker, vetegluten, vegetabilisk olja (rapsolja), fiber från sockerbetan, salt, jäst, potatisstärkelse, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), fruktsocker, surdegskultur, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), enzym |
Efter:
 |
Innehållsförteckning:
|
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar